Saturday, February 26, 2011

Az anyaság szexi...




Egy no, amikor gyereke lesz, olyan testi es lelki utazason, atalakulason vesz reszt, amit csak megelni lehet.Szemebe ha nezel, titkot rejt, a fogantatas , a befele tekintes, majd kezeben fogva a babat a megosztott nezes titkat.Beszedeben , a rejtett uzenetekben, jelen lesz egy olyan báj, ami otvozi az artatlansagot es annak hianyat.Levetkozi azt a gyermeki tisztasagot, ami visszafogott mozdulatokkal, lesutott nezesekkel, elfojtott indulatokkal jar.Magara olti a mereszt, a kifejezot, a mindent.Szexi, valoban az.Megis tiszteletet ebreszto szexi. Semmi nem hasonlithato ahhoz a kapocshoz, amikor a kis puha kez , belefeszkeli magat az anyjaeba, ugy setalnak.Ugy nezi oket a ferfi, aki kimondatlanul is mindkettojuket boldogan birtokolja.

Egy nagyon erdekes cikket olvastam a nokrol, egeszen pontosan a noi katonakrol.Ezt tegnap este sikerult is megvitatnom, kiveseznem masokkal, jo hangulatban, vacsora folott.Kora delutan a bankban eleg intenziv vitam volt az egyik lannyal, a hatar es belvedelemrol, repuleseknel, azok szuresenek a logikajat vitattam. Este keson mar nem volt energiam leirni, pedig jobban jarok, ha kiadom de ezek a fontiek csak megszulettek. A katonai feledatokat ellatott nok, akik visszaternek a civil, atlag, szurke eletbe, kiegettek, agresszivak, depressziosak, erzelmileg majdnem halottak, a negativ megnyilvanulast leszamitva.Teljesen alkalmatlanok az anyasagra. Nem bantom, itelem el, aki katona szeretne lenni, mint no, ha helyzet adodna , bar csak akkor, ha adodna en magam sem bujnek el egy ferfi moge sem.Normalis korulmenyek kozott megsem jutna eszembe .Csakugy, mint a kozmetikai bevatkozo mutetek.Kezdetek kezdeten valoban csak a nagyon eltorzult, vagy balesetben serultek szolgaltatasa volt ez.
Ma a lanyok, ranezesre hibatlan kulsovel, mennek es kes ala fekszenek(jobb hijjan:) hogy szexibbek legyenek.Pedig egy babaval, annak kihordasaval sokkal izgalmasabb utakat jarnanak be, ilyen szexi jegyeket egyik szike sem fog adni, es ha nincs gyerek, nincs, akitol van a gyerek, akkor mi a banatnak a sok mutet?Miert kell napi 24 oraban szexin kinezni, ha nem is tervezek csaladot?Ennyire nem borulhatott el a merleg, ennyire onzo senki nem lehet..

En tehat, ha szimpatikus, ha nem, hirdetem, hogy igenis az anyasag a legjobb, legszebb kozmetikai beavatkozas, ami egy novel tortenhet egesz eleteben, bizom benne divatba hozom..